Det blir det altså ikke noe av.
Som et lite Donald-plaster på såret kommer jeg i stedet med en liten bacon/daddel-snack som tilberedes i steikeovn. Eller i grillen med lokket på.
Du trenger:
Dadler

Bacon i skiver fra en glad gris
Tannpirkere
Dersom du har kjøpt dadler med steiner må du fjerne disse. Jeg liker å gjøre dette wu-tang style med den største og skarpeste kniven på kjøkkenet! Chop, chop, squeeze!
Snurr en halv skive bacon rundt hver daddel. Bruk en tannpirker for å feste flesket til daddelen (variasjonsforslag: prøv en tannpirker med mintsmak. Er ganske sikker på at det vil smake sorbits, men prøv likevel).
Bakes i ovnen på 200 grader i …tja… 20-30 minutter? Eller fire-fem minutter på grillen med Max Power.
Dette skal prøves som apetikkvekker på selveste nyttårsaften.
Godt nytt år!
1 kommentar:
Eg skaseideg det der hørtes godt ut. Eg går førr sorbitsvarianten, sjøl om favorittn bestandig va hubba bubba - type vanlig.
Legg inn en kommentar