Grillfrelsen kom i form av en gassgrill med doble bluss og Flavorizer®Bars i støpejern.
Si farvel til sure grillpølser tilberedt på miljøbomber i parken. Kast badevekten. Kjøp en gassgrill og plasser den så nær sofaen som overhodet mulig (dog utenfor huset eller leiligheten - gledesdreperne i direktoratet for brann- og elsikkerhet er ikke så begeistret for innegrilling).
Og her er oppskriften på alles lepper. Kylling med ølboks i rompa og krydder på skinnet. Godt som snus. Og kjempeartig.
1 kylling
1 boks øl
Krydderier/gnimix som for eksempel kan bestå av:
- mye salt
- paprikapulver
- løkpulver
- hvitløkspulver
- chili
- brunt sukker
- sort pepper
- hvit pepper
- eventuelt
Drikk halve ølen. Kapp av toppen på ølboksen, eller lag noen hull i boksen. Er du i det dristige

Bruk engangshansker dersom du ikke gidder å vaske hendene dine hele tiden. Plasser herligheten på grillen, legg på lokket og grill kyllingen i en knapp time på indirekte varme (ikke plasser kyllingen rett over varmen).
Vanskelig? Neida. Sjekk hvordan denne karen gjør det.
God fornøyelse.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar